Støtteperson

INGE FRANZEN I SØBORG

Servicelovens §54-støtteperson til anbragt barn

Vejen kan nogle gange føles tung og lang – det kan derfor være godt at have en hånd eller skulder og et hjerte, der forstår. Som støtteperson kan jeg blive din medspiller. 

Når et barn anbringes, sættes ofte store ambivalente følelser i gang hos den enkelte forælder. Her har forældrene ofte et behov for at blive mødt og forstået i det følelsesmæssige kaos af en uvildig person. Hos nogle forældre kan der være risiko for, at forældrenes følelsesmæssige forsvar kan udvikle sig til en barriere for samarbejde med den anbringende kommune, og her kan jeg være med til at hjælpe.

I mit arbejde som støtteperson kan jeg bl.a. hjælpe med følgende:

  • Jeg vil kunne være der for forældrene, når der skal lægges øre til det følelsesmæssige kaos i forbindelses med anbringelsen.
  • Jeg vil være der, når forældrene skal støttes i de store følelser såsom vrede, tab og følelsen af svigt.
  • Jeg vil kunne arbejde sammen med forældrene på at lette samarbejdet mellem forvaltningen/ anbringelsessted og forældrene.
  • Jeg vil kunne arbejde med forældrene i forhold til årsagen til anbringelsen.
  • Jeg vil kunne arbejde med forældrene i forhold til større indsigt og forståelse i barnets behov.

Er dit barn anbragt? Få en støtteperson.

Hvad siger mine tidligere familier?

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om min hjælp inden for individuel terapi, parterapi eller som støtteperson. Jeg ser frem til din henvendelse og en snak om netop din situation.