Om mig

Terapi og rådgivning i Søborg

Terapi, rådgivning og støtteperson i Søborg

Velkommen til min hjemmeside! Mit navn er Inge Franzen, og jeg er personen bag firmaet Terapi og Rådgivning i Søborg, som jeg startede op i 2006. På denne side kan du læse lidt om min baggrund som terapeut og støtteperson.

Støtteperson terapi Søborg
Gennem livet har vi fortrængt de smukkeste, ægte dele af os selv og tilpasset os omgivelsernes krav og forventninger

Jeg er uddannet socialrådgiver, hvor jeg efterfølgende har bygget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse ovenpå. I min funktion som socialrådgiver har jeg arbejdet i socialforvaltning med familier og anbringelser samt mennesker med misbrug og andre afhængighedsproblemstillinger, f.eks. narko og alkohol, og derudover har jeg også arbejdet med voldsramte kvinder. 

Siden 2006 har jeg arbejdet med to funktioner i min virksomhed: Som terapeut, hvor jeg har hjulpet mennesker ud af deres livskriser – enten som individuel person eller som par – og som støtteperson, hvor jeg hjælper forældre med deres rettigheder, tanker, følelser m.m., når de har fået et barn anbragt.

Jeg har 22 års erfaring i arbejdet med familier samt arbejdet som §54-støtteperson i 10 år. Jeg tager løbende kurser, så jeg altid er opdateret inden for de nye retninger. 

Har du brug for terapi og vejledning, eller ønsker du en uvildig støtteperson, er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Få mere at vide

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om min hjælp inden for individuel terapi, parterapi eller som støtteperson.